Nakon slabe partije u Beogradu

Paul Scholes ih nije štedio: Legenda isprozivala igrače Uniteda

Edmir Škorić

Bivši igrač Manchester Uniteda Paul Scholes kritikovao je igru Crvenih đavola u trećem kolu Evropske lige protiv Partizana.

United je u nešto izmijenjenom sastavu slavio u Beogradu, a jedini gol zabio je Martial s penala. Ipak, United je razočarao, Partizan je bio i bolji i opasniji, a čini se da je oštećen i za penal.

"Poslije remija sa Liverpoolom svi smo se malo ohrabrili, ali onda pogledate ovu utakmicu i shvatite da je sve isto kao na početku sezone. Kao da su u timu stranci, kao da nikada nisu igrali zajedno. Ne postoji nikakva veza između veznih igrača i napadača. I u odbrani je to izgledalo loše", rekao je Scholes, a prenose britanski mediji.

United je sada prvi u grupi L sa sedam bodova, AZ Alkmaar ima pet, Partizan jedan manje, dok je Astana bez bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.