Fudbaler Partizana obrukao kapitena Manchester Uniteda - najskupljeg defanzivca svih vremena

Maguire "zaplivao"

Fudbaler Partizana obrukao kapitena Manchester Uniteda - najskupljeg defanzivca svih vremena

Veliki Manchester United je sinoć gostovao u Beogradu gdje je odmjerio snage sa Partizanom u utakmici 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Slavio je United rezultatom 0:1 zahvaljujući golu Martiala sa bijele tačke, ali nije impresionirao - bez obzira što je trener Solskjaer dao priliku nekolicini mlađih igrača u Beogradu.

Ne može se reći ni da je svoj dan imao Harry Maguire, najskuplji defanzivac svih vremena kojeg je United ljetos platio blizu 90 miliona eura.

Maguireu je pripala čast da u Beogradu nosi kapitensku traku Manchester Uniteda, a već prvi gaf je imao pred početak meča jer je očigledno zaboravio da je kapiten, pa je zaboravio i da treba prisustvovati bacanju novčića.

I tokom utakmice je Maguire imao trenutak za zaborav. Fudbaler Partizana Seydoubah Soumah je sjajnim lažnjakom izbacio Maguirea koji je potom završio na podu - Gvinejac je uspio uputit i udarac, ali je Romero bio siguran.

Inače, Partizan je sinoć imao nekoliko dobrih šansi, ali nijednu nije uspio iskoristiti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

p3ro
Prop'o United k'o stari kauč... Smješno da ni ovakav propali united nisu mogli pobijediti ili zabiti gol....??? Nekad je ovaj United 'harao' i europom i svijetom.... ljudi su bili nepobjedivi, a sada im skidaju svi skalp... postaju ili su već postali novi "ac milan" :(
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi