Simpatična atmosfera u taboru Rođenih

Para vrti gdje burgija neće: Brandao i Ferreyra zbog premija 'propjevali' bosanski

Fudbaleri Veleža nastavili su sa sjajnim partijama u posljednje vrijeme jer su u petak navečer slavili sa 2:0 u Zenici protiv Čelika. 

Kao i u svakoj ekipi, tako i u svlačionici Veleža bude velikog slavlja poslije osvojena tri boda, a tako je bilo i sada u svlačionici Bilinog Polja. Oni koji su dobro upućeni u sva ta dešavanja, kažu da su najzanimljivije reakcije stranaca kao što su Brandao i Dario Ferreyra.

Kažu da one prave navijačke pjesme ne idu baš od ruke pomenutom dvojcu prilikom tih slavlja što je i razumljivo, ali kada se pjeva pjesma 'duple premije', onda i njih dvojica dobro prate saigrače.

Sve u svemu, od dolaska Feđe Dudića Rođeni igraju kao preporođeni, a atmosfera je doista nevjerovatna u šta smo se uvjerili i prateći kako domaće tako i gostujuće utakmice Rođenih.

Možda i ova priča iz svlačionice mostarskog kluba najbolje govori o tome...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.