Zbog koga je Adnan Bobić otrčao u svečanu ložu da mu uruči dres nakon pobjede protiv Čelika?

Nekada su bili u istom timu

Zbog koga je Adnan Bobić otrčao u svečanu ložu da mu uruči dres nakon pobjede protiv Čelika?

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Veleža sinoć su u gostima pobijedili Čelik sa 2:0 u meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Rođeni su došli do nove pobjede koja ih je odvela u sredinu tabele što je sigurno odličan rezultat nakon lošeg početka sezone. Velež je sinoć slavio u Zenici protiv Čelika koji lagano ide ka donjem dijelu tabele.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice, a u centru pažnje bio je golman gostujućeg tima Adnan Bobić koji je poklonio dres svom nekadašnjem saigraču iz Veleža.

Naime, Bobićev dres otišao je u ruke nekadašnjeg golmana Emira Hadžiđulbića koji je s dosta uspjeha branio za oba tima. On je nekada bio prvi čuvar mreže Veleža, ali je dobar trag ostavio i u zeničkom Čeliku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bobić je nakon utakmice otrčao u svečanu ložu, te je zagrlio i uručio dres Hadžiđulbiću s kojim je stasao u dresu Veleža. Bobić je tada bio rezerva Hadžiđulbiću i očito je da njihovo prijateljstvo traje i dalje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RASanticeva
Nikad mu necu zaboraviti one skinute penale - osobito Širokome
7 0
Grohot
Hadzija bRAt nas!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi