Vidal i Rakitić su igrači koje bi Barcelona željela uključiti u ponudu za Martineza

Klub iz Milana trenutno nije raspoložen za dogovor, ali...

Di Marzio: Barcelona i Inter održali sastanak, razgovaralo se o četiri igrača

S. Pašalić

Kako se približava zimski prelazni rok, sve je više informacija o mogućim transferima.

Tako poznati italijanski novinar Gianluca Di Marzio piše da su Barcelona i Inter održali sastanak na kojem se raspravljalo o nekoliko igrača.

Lautaro Martinez je na meti katalonskog tima, ali i Milan Skriniar. Ipak, navodi se kako Inter nema namjeru da pusti ovaj dvojac u januaru, ali Barcelona to želi pokušati promijeniti.

Katalonci su spremni da puste Ivana Rakitića u Inter, ali ga Antonio Conte ne želi u svom timu zbog njegovih godina.

Hrvat ove sezone nije u planovima Ernesta Valverdea i Barcelona ga se želi što prije riješiti pa je ovo jedna od opcija.

Također se i Arturo Vidal spominje kao neko ko bi mogao završiti u Interu u ovim kombinacijama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dva kluba će nastaviti pregovore kako bi vidjeli mogu li doći do dogovora, ali je dosta izglednije da će Barcelona u junu imati veće šanse da dovede Martineza jer će Inter tada moći birati između više igrača katalonskog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.