Bili su strah i trepet do jučer

Nekada moćni Warriorsi na koljenima protiv Oklahome: Rezultat na poluvremenu je nevjerovatan...

Košarkaši Golden State Warriorsa proživljavaju teške dane.

To je do prije nekoliko mjeseci bila jedna od najopasnijih ekipa u historiji NBA lige jer je u svojim redovima imala Kevina Duranta, Klaya Thompsona, DeMarcusa Cousinsa, Stepha Curryja i još nekoliko sjajnih košarkaša, ali sada je knjiga spala samo na dva slova - Curry i Draymond Green.

Durant je napustio klub, baš kao i Cousins, dok je Thompson povrijeđen i moguće da ga neće biti do kraja sezone.

U tim okolnostima popularni Ratnici su za barem 70 posto slabija ekipa što se i osjeti na rezultatima na početku nove sezone.

Nakon poraza u ovodom meču protiv Los Angeles Clippersa, Warriorsi danas gostuju kod Oklahoma City Thundera i na poluvremenu gube čak 33 razlike (70:37).

Ovako nešto se Warriorsima nije desilo vjerovatno godinama, ali čini se da se njihovi navijači moraju spremiti za jedan vrlo težak period...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.