Lakersi na krilima Jamesa ubjedljivo savladali Golden State Warriorse

Druga pobjeda u nekoliko dana protiv istog tima

Lakersi na krilima Jamesa ubjedljivo savladali Golden State Warriorse

E. Čaušević

Košarkaši LA Lakersa sinoć su u pripremnoj utakmici ubjedljivo savladali Golden State Warriorse sa 126:93.

Lakersi su u nekoliko dana odigrali dvije utakmice protiv Warriorsa, te su u oba navrata došli do trijumfa. Ekipa iz Los Angelesa sinoć je bila dosta ubjedljivija i na kraju je slavila sa 126:93.

Od prve minute Lakersi su imali prednost u ovom meču koju nisu ispuštali do samog kraja, te su pokazali da će u ovoj NBA sezoni s razlogom biti jedni od favorita za osvajanje prstena.

Lakerse su do pobjede vodili LeBron James i Avery Bradley koji su ubacili po 18 poena. James je pored 18 poena dodao 11 asistencija i četiri skoka. Treba dodati da je Dwight Howard odigrao jako dobar meč u kojem je upisao 13 poena i sedam asistencija.

U ekipi Golden Statea istakao se D'Angelo Russell koji je ubacio 23 poena, te dodao po tri skoka i tri asistencije.

Top Komentari

epa
Prvo kolo u gradskom derbiju ce pokazati gdje su u odnosu na konkurenciju ali ni to nije mjerilo sezona je preduga. volio bih kada bi se ovaj slvani tim vratio na stazu stare slave.... LA4ever...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi