Shvatio je šta se desilo

Messi mu provukao loptu kroz noge, a njegov izraz lica postao hit na društvenim mrežama

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na svom terenu pobijedli Valladolid sa 5:1, a ponovo je briljirao Lionel Messi.

Messi je još jednom pružio fantastičnu partiju i vodio je Barcelonu do nove pobjede sa dva gola i dvije asistencije. Argentinac je bio itekako raspoložen za igru, a ceh su najviše platili igrači Valladolida.

Posebno se to odnosi na veznjaka ovog tima Oscara Plana kojeg je Messi "posramio" u prvom poluvremenu. Plano je pokušao uzeti loptu Messiju, ali onda je on neočekivano tako jednostavno provukao loptu kroz noge igraču Valladolida.

Messi je ovim driblingom dobio velike ovacije s tribina, a izraz lica Oscara Plana nakon što je shvatio šta mu je Messi uradio postao je hit na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.