Nije se naigrao na Tušnju

Još jedan igrač raskinuo ugovor sa Slobodom

Marinko Rastoka i FK Sloboda dogovorili su sporazumni raskid saradnje.

U redove tuzlanskog premijerligaša Rastoka (28) je došao ljetos iz TOŠK-a, ali za nekoliko mjeseci provedenih na Tušnju nije uspio da se nametne i utakmice je pretežno gledao s klupe ili tribina.

Zbog nezadovoljstva minutažom Rastoka je prethodnih dana razgovarao s vodstvom Slobode, a u konačnici dogovoreno je kako je za obje strane najbolje da se raziđu.

Da je napustio Tušanj potvrdio nam je i sam Rastoka, poželjevši svom, sada već bivšem, klubu sreću u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rastoka je nastupio u samo četiri ligaške utakmice, pritom sakupivši tek 42 minute na terenu, a osim Slobode igrao je još za TOŠK, Travnik, Olimpik, Bratstvo, Rudar Prijedor...

Sa Slobodom je, podsjetimo, danas ugovor raskinuo i francuski ofanzivac Yoann Martelat .

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.