Bekrić: Drago mi je zbog Feđe Dudića, sutra idemo da damo sve od sebe
Sjajni veznjak u Slobodi doživljava drugu mladost, te je ove sezone statistički gledano jedan od najboljih fudbalera tima sa Tušnja

Iskusni veznjak pred gostovanje u Mostaru

Bekrić: Drago mi je zbog Feđe Dudića, sutra idemo da damo sve od sebe

E. Dindić

Fudbaleri Slobode nakon velikog boda u prošlom kolu protiv Sarajeva, ponovo imaju ispit svojih mogućnosti. Ovaj put idu na gostovanje sjajnoj ekipi Veleža, koja pod palicom trenera Feđe Dudića igra kao preporođena. 

Junak Slobode u prošlom kolu svakako je bio stari lisac Samir Bekrić koji je postigao izjednačujući gol u duelu protiv Sarajeva. On je u kratkom razgovoru za SportSport.ba iznio svoja razmišljanja o sutrašnjem duelu u Mostaru.

"Očekuje nas jako teška utakmica sa jako kvalitetnim protivnikom. Predvođeni su sjajnim trenerom Feđom Dudićem, mojim bivšim saigračem. Drago mi je što mu ide trenutno dobro na klupi Veleža, jer je on sve to zaslužio svojim poštenim radom i odnosom kroz čitavu karijeru", rekao je Bekrić te nastavio:

"Što se tiče nas ako budemo na nivou kao protiv Sarajeva, možemo očekivati dobar rezultat iz Mostara. Svaki bod nam je važan i moramo da uđemo u svaku utakmicu maksimalno skoncentrisani. Sigurno je da nas očekuje paklena atmosfera te da ćemo imati sve uslove da odigramo dobru utakmicu. Nadam se najboljem za sebe i svoju ekipu", završio je Bekrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo utakmica između Slobode i Veleža na rasporedu je sutra sa početkom u 13:30 sati, a izabranici Milenka Bošnjakovića na ovaj susret putuju oslabljeni jer će zbog žutih kartona utakmicu propustiti jedan od glavnih kotačića u igri Slobode Almir Bekić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Bice gusto,bice 0:2.
2 6
Dena33
FORZA VELEŽ..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi