Foto: Universitatea Craiova

Mora ponovo na pauzu

Koljić nema sreće: Iz Rumunije stigle loše vijesti

Elvir Koljić baš nema sreće kada su povrede u pitanju.

Tek što se vratio na teren poslije višemjesečne pauze, ovaj povremeni reprezentativac BiH u četvrtak je na utakmici protiv Voluntarija doživio novu povredu.

Pokušao je Koljić atraktivno, 'makazicama' da šutira loptu, ali umjesto za zabije gol, promašio je loptu i nezgodno pao na leđa. Čim je ljekarski tim Craiove ušao na teren, bilo je jasno da će bh. napadača skupo koštati pokušaj škarica, a crne slutnje potvrdio je i rumunski klub.

Iz Craiove su danas podijelili s javnošću da Koljić ima napuknuće u kralježnici, a iako operacija nije neophodna, treneru će na raspolaganju biti tek u drugom dijelu sezone.

"Koljić će nažalost morati pauzirati određeno vrijeme", stoji, između ostalog, u saopštenju Craiove.

Craiova je inače u meču protiv Voluntarija slavila s ubjedljivih 4:1 i prošla u četvrtfinale Kupa Rumunije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.