Elvira Koljića skupo koštao pokušaj šuta škaricama?
Foto: Screenshot

Nova povreda bh. napadača

Elvira Koljića skupo koštao pokušaj šuta škaricama?

Elvir Koljić je zadobio težu povredu na svom debiju u dresu reprezentacije BiH, u martu ove godine. Od pomenute povrede se konačno oporavio u septembru, ali je sada naišao na nove probleme.

Počeo je Koljić ponovo igrati za svoju Craiovu, a danas je u meču 1/8 finala Kupa Rumunije protiv Voluntarija ušao u igru u 49. minuti. Međutim, 20-ak minuta kasnije je morao napustiti travnjak.

U 69. minuti je Koljić pokušao škaricama uputiti udarac ka golu Voluntarija, ali je promašio loptu i nezgodno pao.

Pridigao se sjajni bh. napadač i pokušao nastaviti utakmicu, ali nije izdržao. Legao je na teren i zatražio pomoć doktorskog tima. Odlučeno je da Koljić ne može nastaviti meč, te je on odmah otišao u svlačionicu.

Za sada nema zvaničnih informacija o kakvoj bi se povredi Elvira Koljića moglo raditi, ali se vjeruje da je pri padu povrijedio leđa.

Pad nakon kojeg je Elvir Koljić zaradio novu povredu možete pogledati na Digisport.ro.

Rumunski mediji pišu da će Koljić gotovo sigurno propustiti derbi sa Dinamom iz Bukurešta u rumunskom šampionatu koji se igra naredne sedmice.

Inače, Craiova je danas na gostovanju kod Voluntarija slavila ubjedljivu pobjedu rezultatom 1:4 i prošla u četvrtfinale Kupa Rumunije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi