Susret se igra sutra na Grbavici

Osim ima jednu dilemu pred Čelik

Samir Mlaćo

Željezničar će sutra ugostiti Čelik, a jasno je da će Plavi od prve minute ići na pobjedu.

Svakako su veliki favorit, no to će morati i da opravdaju, s obzirom da favoriti uvijek ne pobjeđuju.

Amar Osim ne može računati na kartonirane Sadikovića i Stevanovića, te povrijeđenog Ermina Zeca.

Puno promjena u timu ipak neće biti, ali Osim trenutno ima jednu nedoumicu. Ona se zove pozicija golmana.

Filip Erić se baš i nije proslavio u proteklim utakmicama. Dobro je krenuo, no kasnije znao i zadati glavobolje navijačima. Na klupi su Vedran Kjosevski i mladi Jasmin Kršić.

Kjosevski je skoro zaboravljen, šansu je dobio tek u dva meča Kupa, a kada je Premijer liga u pitanju, rijetko ga možete vidjeti i na klupi. Daleko od toga da je Kjosevski zaboravio braniti, no za sada ga nije bilo u planovima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Takvo nešto bi se moglo promijeniti već sutra. Kjosevski 'opasno' konkuriše za mjesto startera, te neće biti iznenađenje ako sutra 'zaduži' rukavice od prve minute.

Navijači i struka nadaju se da će Kjosevski uz određenu minutažu biti onaj stari i pokazati zbog čega je ranije bio pozivan i u našu reprezentaciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.