Krpić spreman za Čelik

Krpić spreman za Čelik

S. Mlaćo

Pred nogometašima Željezničara je veoma važan ispit.

Na Grbavicu u nedjelju stiže zenički Čelik, a Plavi će se navijačima pokušati iskupiti za poraz u Mostaru u prošlom kolu kod Zrinjskog.

Problem za Amara Osima svakako će biti neigranje kartoniranih Siniše Stevanovića i Damira Sadikovića, te povrijeđenog Ermina Zeca.

Problem sa povredom imao je i kapiten te prvi strijelac Sulejman Krpić, propustio je i par treninga, no jučer je uspješno odradio trening i zauzet će svoje mjesto u napadu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić je ove sezone postigao deset pogodaka i sigurno će biti glavna opasnost za Zeničane.

Meč na Grbavici igra se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi