Nezadovoljni navijači Čelika

Robijaši razočarani: "Lažete i gledate u oči. To nećemo trpiti!"

Samir Mlaćo

Opsadno stanje u Zenici. Navijači Čelika razočarani su s obzirom da njihov tim nije odigrao meč na Grbavici protiv Željezničara.

Navijači Čelika ispred stadiona su došli kako bi dobili odgovore na brojna pitanja, a oglasili su se putem zvanične stranice.

"Odakle početi ? Od koga, investitora ili Grada ili pak prijašnjih struktura? Svakom čovjeku bi prekipilo više, tako je i nama. Ovo je bila posljednja kap strpljenja u čaši prepunoj istrpljenog lopovluka i manipulacija. Da li "gospodo" iz Kluba mislite da smo mi budale ?

Mislite možda da ćemo mi sebi dopuštati sramote poput ove? Na dnu kace se nalaze osobe odgovorne za situaciju gdje nas policija vraća radi otkazane utakmice, zbog vaše nesposobnosti, a predstavljeni ste kao spasioci Čelika, investitori.

Zamislite izraze lica momaka koji žive za Čelik, bezuslovno. Upamtite ovu riječ, BEZUSLOVNO. Dakle gdje god i kad god, nebitno. Do kad - zauvijek. Da li znate šta je ljubav ovih ljudi, a da li znate šta znači njihov bijes? Lažete i gledate u oči, svi. To nećemo trpiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UG "Robijaši 1988 Zenica" oštro osuđuju ovaj postupak NK Čelik Zenica i neka vam je na obraz ovaj današnji dan, ali opet...Šta vi znate o tome?", stoji u saopštenju Robijaša.

Za sada se niko nije obratio navijačima Čelika, a pojačanje su i mjere obezbjeđenja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.