Policija ispred stadiona, Robijaši žele objašnjenje

Okupili se pred stadionom

Policija ispred stadiona, Robijaši žele objašnjenje

Midhat Šljivak, foto: Dino Kurbegović

Najvatreniji navijači NK Čelik - Robijaši okupili su se pred stadionom Bilino polje.


Oni su danas trebali da bodre svog tim na Grbavici protiv Željezničara, ali je utakmica otkazana zbog neisplaćenih dugovanja zeničkog tima i ovaj meč će Čelik izgubiti za zelenim stolom.

Umjesto na Grbavici Robijaši su se okupili pred stadionom Bilino polje. Traže da im neko iz Uprave kluba objasni šta se dešava i to na miran način.

Pred stadionom je i policija, ali niko ne želi tenzije, već samo objašnjenje šta se dešava u njihovom voljenom klubu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Rok bio do proslog petka ali ih pustili da igraju sa Velezom, i onda nisu dozvolili da igraju utakmicu sa zeljescarom... sa zeljescarom koji je morao pobijediti da sarwjevo ne bi prelomilo prvenstvo... AMAWE AMAWE
7 2
Div iz šehera
Mnogo vas je
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije