Dok navijači čekaju obraćanje policijske snage se pojačavaju ispred Bilinog polja

Dok navijači čekaju obraćanje policijske snage se pojačavaju ispred Bilinog polja

Midhat Šljivak

Navijači NK Čelik nalaze se ispred stadiona Bilino polje.

Oni čekaju da im se neko iz kluba obrati nakon što je ekipa vraćena iz Sarajeva sa utakmice protiv Željezničara, koja će biti vjerovatno registrovana u korist Plavih sa Grbavice.

Neisplaćena dugovanja razlog su otkazivanja utakmice, a Čelik do petka ima rok da isplati dugovanja ili će biti izbačen iz svih takmičenja.

Dok navijači čekaju objašnjena veliki broj policajaca je ispred stadiona, a stigla je i interventna jedinica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ovo je dno dna BiH fudbala.Nemogu vjerovati da se ovako nesto moze desiti.Kompletan F.SAVEZ treba da da ostavku.Ovo je sramota.Kako su mogli dozvoliti ikom da igra P.L ako ima dugovanja prema bilo kome.I sad u pola prvenstva odluce sprovodit sankcije za koje su i sami krivi.Zao mi je sto je doslo do ovog i zelim CELIKU da sto prije izade iz ove krize.Podrska navijacima i istjerajte lopove iz Celika.Pozdrav iz MOSTARA.MUSVDG
5 0
Samoiskreno
Kasumovic naručio specijalnu vec ih ima 100+
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti