Hrvatski mediji donose sastav Modrih za Šahtar

Ovo je 11 igrača koji će pokušati Dinamu donijeti proljeće u Ligi prvaka

Nogometni klub Dinamo Zagreb sutra navečer igra jednu od najvećih utakmica u svojoj povijesti.

Na Maksimir dolazi ukrajinski Šahtar, a taj susret trebao bi odlučiti drugog putnika iz grupe C u knock out fazu Lige prvaka obzirom da oba kluba nakon tri meča imaju po četiri boda.

Hrvatski mediji danas donose i vjerovatni sastav koji će Nenad Bjelica izvesti na megdan ukrajinskom šampionu a u njemu nažalost nema bh. reprezentativaca Izeta Hajrovića i Amera Gojaka.

Hajrović je već sedmicama u drugom planu kod šefa struke Dinama dok je Gojak doživio povredu prije nekoliko dana i još uvijek je pod upitnikom za susret.

Početni sastav Dinama trebao bi izgledati ovako: Livaković - Stojanović, Perić, Dilaver, Theophile, Leovac - Olmo, Ademi, Moro, Oršić - Petković

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Očekuje se naravno pun Maksimir i velika podrška sa tribina za fudbalere Dinama koji će pokušati ostvariti, za ove prostore i današnje vrijeme, gotovo nestvaran uspjeh - plasman u osminu finala Lige prvaka.

Taj susret na rasporedu je sutra od 21.00 časova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti