Gojak propušta najbitniju utakmicu Dinama u dosadašnjem dijelu sezone

Hrvatski mediji najvaljuju

Gojak propušta najbitniju utakmicu Dinama u dosadašnjem dijelu sezone

A. Čaušević

Amer Gojak neće konkurisati za najvažniju utakmicu Dinama u dosadašnjem dijelu ove takmičarske godine.

Dinamo će u četvrtom kolu Lige prvak dočekati Shakhtar, s eventualnom pobjedom Modri bi napravili veliki korak ka plasmanu u osminu finala elitnog takmičenja.

Gojak se povrijedio u susretu protiv Osijeka prošlog vikenda. Zbog povrede zgloba teren je morao napustiti u ranoj fazi utakmice.

Odlični veznjak je sredinom sedmice počeo lagano trenirati, ali prema pisanju Sportskih novosti sigurno će propustiti duel s Ukrajincima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Reprezentacija BiH će igrati protiv Italije i Lihtenštajna 15. i 18. novembra, a Gojak bi te duele trebao dočekati spreman.

Inače, 22-godišnji Sarajlija je upisao minute u sva tri dosadašnja duela grupne faze Lige prvaka. U dosadašnjem dijelu sezone upisao je 19 nastupa uz tri postignuta gola.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zlax777
Svakako bi bio na klupi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi