Pripreme za Slobodu

Željezničar sutra igra prijateljski meč na Grbavici

FK Željezničar zakazao je novu prijateljsku utakmicu.

Kako bi se što bolje uigrali za prvenstveni duel sa Slobodom, izabranici Amara Osima sutra će se od 14:30 sati odigrati prijateljski susret sa ilidžanskim Igmanom.

Vijest je to koju je bh. premijerligaš objavio i na svom sajtu, navodeći, između ostalog, kako će se utakmica za timom iz 2. lige FBiH (Centar) odigrati na glavnom terenu stadiona Grbavica.

"Za navijače će biti otvorena južna tribina", stoji u saopćenju Plavih.

Inače, Željezničar će u Sarajevu boraviti sve do petka kada je planiran put u Lukavac, gdje će igrači boraviti do subotnje utakmice sa Slobodom koja će biti odigrana u sklopu 16. kola Premijer lige. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti