Važan ispit za Čelik

Jović: Neće nam biti lako, ali želimo obradovati naše navijače!

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Teški dani su iza, ali i pred NK Čelik.

Zeničani nisu ni odigrali meč prošlog kola protiv Željezničara, a sada ih čeka duel protiv Zvijezde 09.

"Dolazi nam dobra ekipa i tabela uopšte nije mjerilo. Za nas je ovo važna utakmica pogotovo poslije svega što se izdešavalo, te nas zanimaju samo tri boda. Želimo pred našim navijačima i na našem terenu osvojiti tri boda, te u pozitivnoj atmosferu ući u reprezentativnu pauzu", kazao je trener NK Čelik Igor Jović.

O Zvijezdi 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je dobra ekipa, analizirali smo ih. Veoma su brzi u napadu, imaju dobru tranziciju, stvaraju dosta šansi, ali imaju problem u realizaciji. Neće nam biti lako, znamo to svi. Znamo jake strane, ali i slabije. Mi se spremamo za to i mislimo da ćemo sutra osvojiti tri boda".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.