Polovinu mečeva 16. kola Premijer lige sude arbitri iz Sarajeva

Utakmice se igraju u subotu i nedjelju

Polovinu mečeva 16. kola Premijer lige sude arbitri iz Sarajeva

A. Čaušević

Predstojećeg vikenda će biti odigrani mečevi 16. kola Premijer lige, posljednjeg pred novembarsku reprezenativnu pauzu. 

U subotu su na rasporedu četiri utakmice. Od 13:30 će početi dueli Radnik - Sarajevo i Čelik - Zvijezda 09. Meč iz Zenice je jedini koji neće biti na tv ekranima.

Susret u Bijeljini će suditi Elvis Mujić iz Banovića uz direktan prijenos na Moja TV. Zadužen za dijeljenje pravde na Bilinom polju bit će Admir Šehović iz Sarajeva.

U 16:30 na Tušnju će početi okršaj Slobode i Željezničara. Derbi startih rivala će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke, a prenosit će ga Moja TV.

Utakmica Zrinjski - Tuzla City također počinje u 16. Za glavnog arbitra meča Pod Bijelim brijegom je delegiran Haris Kaljanac iz Sarajeva. Tu utakmicu će prenositi Arena Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjeljni program će od 13:30 otvoriti duel Mladosti i Borca uz direktan prijenost na Areni Sport. Zadužen da sve bude po pravilima fudbalske igre bit će Mateo Musa iz Čitluka.

Kolo će biti zatvoreno hercegovačkim derbijem sa Pecare. Snage će odmjeriti Široki Brijeg i Velež uz direktan prijenos na BHT 1. Susret će suditi najbojli bh. arbitar, Irfan Peljto.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Evo Mujica po zadatku da srusi Sarajevo... Elvise jbm li ti mamu u zvalje kao i morzu sa grbavice koji te je delegirao
11 2
nedoni46
**** li vam mujić familiju
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi