Huskić: Lično sam uplatio novac i dostavili smo potvrdu u Savez

Generalni sekretar Čelika odgovorio NK Vitez

Huskić: Lično sam uplatio novac i dostavili smo potvrdu u Savez

D. Kurbegović

Iz NK Vitez danas su stigle informacije da nisu dobili nikakav novac od NK Čelik, odnosno dugovanje za obeštećenje igrača Vedrana Vrhovca.

Nakon cijele sage oko suspenzije Čelika zbog raznih dugovanja iz zeničkog kluba su jučer saopštili da je sve to riješeno, te da klub s Bilinog polja može nastaviti takmičenje u Premijer ligi BiH. A da su uplatnice stigle potvrdili su i iz Fudbalskog saveza BiH. 

Ipak, danas su se pojavile informacije da u Vitezu još nisi dobili novce. 

"Evo 12 sati je prošlo, novac nije na našem računu. Obratit ćemo se Savezu već sada po ovom pitanju. Dakle, nikakav novac na račun NK Vitez nije uplaćen", potvrdio je za SportSport.ba izvor iz NK Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, nakon svega oglasio se i generalni sekretan NK Čelik, Ismar Huskić, koji je za SportSport.ba objasnio kako stvari stoje.

"Zaista sam negativno iznenađen ovim informacijama od ljudi koji ustvari i nemaju funkciju u klubovima. Lično sam uplatio novac advokatu iz Bijeljine koji je preuzeo punomoć u ime NK Vitez za ovaj slučaj. Znači mi smo uplatili novac, dobili potvrdu, koju smo dostavili u N/FSBiH. Za nas ovdje nema nikakvog skandala niti slučaja, sve je stvar tehničke prirode i nesporazuma između advokata i NK Vitez. Dosta nam je naših problema i trzavica proteklih dana, tako da ne treba više dolijevati ulje na vatru, odradili smo svoju obavezu i sve su misli kluba usmjerene na utakmicu u subotu protiv Zvijezde 09", rekao je Huskić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SalyvenOneel
Stvar je rijesena,bitno je da gradska uprava i dalje podrzava i podupire NK Celik.A ovi mali zeleni neka i dalje placu.
1 6
pitaristok
licno si stavio sve na Lazio hahahahaha...a pare si baciooo
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi