Dobio poziv reprezentacije Španije

Igrači Dinama na neobičan način čestitali Olmu

Mladi španski fudbaler Dani Olmo danas je dobio ogromno priznanje za svoje igre u dresu Dinama.

Olmo je daleko najvrijedniji eksponat u Dinamovom izlogu, mnoštvo je klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima, a imun na ono što pruža nije ostao ni selektor španske "A" reprezentacije Roberto Moreno.

Danas su iz Dinama saopštili kako je Olmo pozvan za predstojeće utakmice protiv Malte i Rumunije, što mu je premijerni poziv, a mladom igraču 'Modrih' prvi je tu vijest saopćio trener Nenad Bjelica.

Olmo je razvukao osmijeh od uha do uha, uslijedio je pljesak, zatim zagrljaji, a prilično neobičnu čestitku imali su njegovi saigrači koji su se poredali "u tunel" i malo ispljuskali Španca koji je protrčao između njih.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sve ovo pokazatelj je kakva zapravo atmosfera vlada u taboru Dinama, a bratstvo i jedinstvo u svlačionici održava se svakako i na same rezultate koje zagrebački klub bilježi u posljednje vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.