Foto: EPA

Trenutno je na posudbi

Perišić: Ostajem li u Bayernu? Moguće, to je jedna od opcija

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić priznao je da ne bi imao ništa protiv da ostane u Bayernu.

Perišić je u Bayern došao ljetos na posudbu koja je plaćena pet miliona eura, a po završetku sezone Salihamidžić i saradnici će odlučiti hoće li njegov ugovor otkupiti od Intera.

Protiv takvog raspleta Perišić ne bi imao ništa protiv, što je i sam priznao u razgovoru za službeni sajt.

"Ostanak u Bayernu? To je jedna od mogućnosti. Sve je zasad vrlo pozitivno ovdje, kako na fudbalskom planu, tako i na porodičnom. No, vidjet ćemo ", rekao je Perišić, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U prošlosti sam mijenjao klubove svake dvije-tri godine, a četiri u Interu moj su rekord. Jednostavno nisam volio dugo ostajati u klubovima jer uvijek mi je bio cilj upoznati što više zemalja, jezika. Sada pričam četiri jezika, nije tako loše?"

U dosadašnjih deset utakmica Perišić je upisao tri gola i dvije asistencije, a njegova budućnost dosta će ovisiti od samog statusa koji bude imao kod novog trenera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.