Teški vremenski uvjeti od jutros u Mostaru

Utakmica HŠK Zrinjski - FK Tuzla City zakazana za 16h

Kiša pravi velike probleme na stadionu pod Bijelim brijegom

Od ranih jutarnjih sati u Mostaru i čitavoj Hercegovini vlada veliko nevrijeme s kišom i grmljavinom.

Obzirom da je danas na stadionu pod Bijelim brijegom na rasporedu utakmica 16. kola Premijer Lige u kojoj HŠK Zrinjski dočekuje FK Tuzla City veliko nevrijeme zbog kojega je oglašen narandžasti meteo alarm moglo bi praviti velike probleme na današnjoj utakmici zakazanoj u 16h.

U galeriji se može vidjeti da je stanje na travnjaku mostarskog stadiona izuzetno teško a ukoliko kiša koja neumoljivo pada od ranog jutra nastavi, aktualne vremenske prigode mogle bi napraviti velike probleme nogometašima Zrinjskog i Tuzla Cityja. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.