Gagro: Svjesni smo protiv kakve ekipe igramo

Plemići se pripremaju za duel sa FK Tuzla City

Gagro: Svjesni smo protiv kakve ekipe igramo

Zrinjski nikako ne može biti zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone. Plemići su trenutno šesti na tabeli sa 23 boda (osam manje od lidera), a u prošlom kolu su upisali neočekivan poraz od fenjeraša, Zvijezde 09.

Ceh je platio Hari Vukas, dok je, za sada, privremeno brigu o ekipi preuzeo Nenad Gagro.

Gagru prvi meč na klupi Zrinjskog očekuje već sutra (16:00), pošto u Mostar stiže Tuzla City, koji je u prošlom kolu prekinuo niz slabih rezultata.

"Iskreno da vam kažem, o sebi ne razmišljam nikako, najvažnija je utakmica protiv Tuzla Cityja. Sve nakon toga je na upravi koja već godinama radi odličan posao", istakao je Gagro, pa nastavio:

"Evropa nam je dala nadu da ove godine možemo vratiti titulu u Mostar. Međutim, u ovom dijelu sezone nismo pokazali da pretendujemo na sami vrh, iako Zrinjski ima ekipu za takav domet. Radiće se analize..."

Tuzla City se ove sezone pokazuje kao ozbiljna ekipa.

"Želim mušku igru, povjerenje navijača u ekipu. Siguran sam da ova ekipa može puno bolje nego do sada. Pokušaćemo neke stvari koje smo radili protekla tri dana, svjesni smo protiv kakave ekipe igramo, iskusne, sa sjajnim pojedincima. Bitno je da damo sve od sebe", izjavio je Gagro, pa dodao:

"Imaju par jako brzih pojedinaca na krilima, imaju dobre golgetere, prije svega Ubiparipa, imaju dobrog organizatora igre, Sesara."

Da li ste primijetili nešto što se može odmah napraviti, da Zrinjski popravi svoje partije?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško da se nešto može ekspresno promijeniti, nema niko čarobni štopić. Po meni taj nivo motivacije nije bio najbolji i na tome se može puno poraditi."

Nenad Gagro je istakao i da je njegov tim i dalje bez Govedarice, da su povrijeđeni i Stojkić i Rugašević, te da se na povredu zadnjeg butnog mišića požalio Čurjurić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi