Premijer omladinska liga BiH, 18. kolo

Pioniri Slobode ubjedljivi protiv vršnjaka iz Tuzla Cityja

Danas je U15 ekipa Tuzla Cityja na svom terenu ugostila vršnjake iz Slobode u okviru 18. kola Premijer omladinske lige BiH za pionire.

Tim Slobode je bio bolji i slavio pobjedu rezultatom 0:3.

Poveli su gosti u 18. minuti preko Maida Babovića, a ispostavilo se da je tada Babović postavio i rezultat prvog dijela.

Sloboda je u nastavku završila posao. Igrala se 57. minuta kada je Alen Huremović povisio na 0:2, da bi konačnih 0:3 postavio Babović svojim drugim golom na utakmici - u 62. minuti utakmice.

Premijer omladinska liga BiH za pionire, 18. kolo:

FK Tuzla City U15 - FK Sloboda U15 0:3

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Tuzla City U15: Omerović, Fazlović, Husić, Kasumović, Sakić, Razić, Sejdinović, Husejiović, Jahić, Muhamedbegović, Lošić. Igrali su još: Gogić, Omerbegović, Jakubović, Đerzić, Aljić.

FK Sloboda U15: Omeragić, Šerbečić, Bratovčić, Huremović, Hadžić, Beganović, Rahmanović, Babović, Vilakić, Avdić, Džinić. Igrali su još: Ćosić, Kurević, Bošnjaković, Muratović, Hasanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.