Pioniri Slobode slavili na Grbavici

Babović odlučio utakmicu

Pioniri Slobode slavili na Grbavici

Na pomoćnom terenu stadiona Grbavica danas su snage odmjerili pioniri Željezničara i Slobode.

Utakmica odigrana u sklopu 16. kola Premijer omladinske lige BiH na kraju je okončana rezultatom 2:0 u korist gostiju iz Tuzle, a oba pogotka viđena su u drugom poluvremenu.

Prvo ime utakmice bio je Maid Babović koji je Slobodi prednost donio u 48. minuti, da bi u 64. minuti postigao novi gol i postavio, ispostavit će se, konačnih 2:0 na Grbavici.

Nakon ovog poraza Željezničar je i dalje na trećem mjestu sa 30 osvojenih bodova, dok je Sloboda pobjedom izbila na diobu šestog mjesta, koje sa 19 bodova drže još Velež i Tuzla City.

Premijer liga BiH za pionire:

FK Željezničar - FK Sloboda 0:2

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Željezničar: Karić, Dragolovčanin, Zukanović, Alibašić, Bublin, Pašić, Pločo, Ibrišagić, Jakupović, Husejnović, Omerbašić.

FK Sloboda: Omeragić, Bratovčić, Džinić, Hadžić, Beganović, Babović, Kurević, Šerbečić, Huremović, Džinić, Vilakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi