Trener Mladosti nakon meča

Rahimić: Mislim da Mladost ima kvalitet i nadam se da će uz neka pojačanja ostati u ligi

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Borca iz Banja Luke podijelili su bodove danas jer su u okviru 16. kola Premiejer lige BiH odigrali 1:1. 

Nakon meča zadovoljan prikazanim od strane svojih igrača bio je trener Ibro Rahimić.

"Kada je u pitanju ekipa Borca, znali smo da se radi o dobroj ekipi, ali dobro smo ih skautirali. Ja čestitam mojim igračima koji su pokazali da se Mladost diže. U ovih mjesec dana rada vidi se veliki napredak. Ranije smo većinom u drugom poluvremenu primali golove, ali sada u tom periodu dominiramo", kazao je Rahimić na press konferenciji i dodao:

"Znali smo da Borac igra nešto bolje prvo poluvrijeme nego drugo. Odmah smo u nastavku meča krenuli nešto agresivnije, stvorili smo dosta prilika i mislim da smo na kraju mogli doći i do pobjede. Sve u svemu ja sam zadovoljan jer već se sada vidi jdan dobar napredak. Mislim da Mladost s ovim igračima koje trenutno ima u kadru i s nekim pojačanjima u zimskom prelaznom roku ima kvalitet i nadam se da će ostati u Premijer ligi BiH".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je dodao kako je neke standardne igrače pred ovaj susret ostavio na klupi za rezerve jer su trenutno ili povrijeđeni ili u nedovoljno dobroj formi da odgovore onome što on traži.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.