Rahimić: Mogli smo i dobiti meč

Mladost do boda na svom terneu

Rahimić: Mogli smo i dobiti meč

S. Mlaćo

Mladost i Borac su danas podijelili bodove. Bilo je 1:1, iako su gosti prvi poveli.

Mladost sada na svom kontu ima 13 bodova, dok je Borac na 28.

Ibro Rahimić je bio jasan nakon meča.

"Komplimenti za moju ekipu, ali i Borca. Naš rad dolazi do izražaja, fizički smo dominantni. Stvorili smo pritisak, bili bolji u nastavku i mogli i dobiti. Vidio sam da ima pozitivnih stvari, te se nadam da ćemo igrati sve bolje i bolje", kazao je Rahimić.

Top Komentari

MLADOST
Bravo Ibro, vidi se napredak u odnosu na ranije utakmice. Uz par pojačanja u prelaznom, imamo se čemu nadati. Penal opravdan za Borac, ali je identičan bio i za nas, ali sudija ga nije svirao iz njemu poznatog razloga. Eto kako Borac dolazi do bodova, prošlu protiv Radnika, ovu protiv nas.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi