Igrač Veleža govorio nakon poraza od Širokog Brijega

Behram: Nismo iskoristili inicijativu na početku i zabili gol, a onda smo ga nesretno primili

S. Pašalić

Nogometaši Veleža su u 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine minimalno poraženi na gostovanju kod Širokog Brijega rezultatom 1:0.

Jedini gol je postigao Toni Jović iz penala u 10. minuti, a gosti do kraja nisu uspjeli da stignu do izjednačenja i tako su nakon četiri kola doživjeli poraz.

Igrač Veleža, Seid Behram je nakon završetka meča dao svoj kratak komentar.

"Pa s obzirom da uslove u kojima smo igrali mislim da smo dobro ušli u utakmicu i stvorili par prilika. Nismo iskoristili tu našu početnu inicijativu i zabili taj gol. Eto, nesretno smo ga iz penala primili."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nažalost, kasnije smo pokušali uspostaviti našu igru, ali nismo uspjeli postići pogodak i nažalost vraćamo se kući bez bodova. Čestitam Širokom Brijegu na pobjedi"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.