Napustio Bijeljince

Žižović se pozdravio s igračima Radnika, na putu je ka novoj destinaciji

Admin Čaušević

Utakmica protiv FK Sarajevo je bila posljednja na klupi FK Radnik za Mladena Žižovića. 

Špekulacije da će mladi i perspektivni trener napustiti bijeljinskog premijerligaša su se pojavile prethodnog vikenda, a danas je stigla i zvanična potvrda nakon sporazumnog raskida ugovora. 

Fudbaleri Radnika su nakon slobodne nedjelje danas su obavili redovni trening, tom prilikom od njih se oprostio i Žižović koji je šef stručnog štaba bio od maja 2017. godine. 

Ovaj 38-godišnjak je već na putu ka novoj destinaciji. Prema nezvaničnim informacijama u narednim danima preuzet će kormilo HŠK Zrinjski gdje je proveo dio igračke karijere i to u dva navrata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Žižović je Radnik vodio na 90 utakmica, uz učinak od 32 utakmice, 25 remija i 33 poraza. Ljetos je s ovim timom igrao i kvalifikacije za Europa ligu.

Inače, bijeljinski klub je potvrdio da je Slobodan Starčević novi trener koji će biti zvanično predstavljen sutra kada će voditi i prvi trening. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.