Žižović i zvanično napustio FK Radnik!

Potvrđene špekulacije

Žižović i zvanično napustio FK Radnik!

A. Čaušević

Mladen Žižović više nije trener FK Radnik, potvrdio je bijeljinski klub. 

Špekulacije o tome da Žižović više neće sjediti na klupi Radnika su danas dobile i zvaničnu potvrdu nakon sporazumog raskida ugovora između dvije strane. 

"Uprava FK Radnik, i dojučerašnji trener Mladen Žižović sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji. Žižović je na klupi našeg tima bio od 2017. godine i u tom periodu tri puta je osvajao Kup Republike Srpske, te je ove godine sa Radnikom izborio nastup u kvalifikacijama za UEFA ligu Evrope."

"Nema sumnje da je njegov rad ostavio upečatljiv trag u igri Radnika koji se treutni nalazi na korak od vodećih timova u Premijer ligi BiH. Žižoviću želimo mnogo sreće u životu i radu u novom klubu", poručili su iz FK Radnik.

Žižović je ekipu Radnika napustio u trenutku kada je ovaj tim zauzima šesto mjesto na tabeli sa 26 bodova iz 16 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi