Navijači Marseillea su nešto posebno

Kako izgleda konačni proizvod nakon 200 sati rada na koreografiji?

Sinoć je Marseille na svom Velodromeu slavio u derbiju protiv omraženog Lyona, rezultatom 2:1.

Imali su domaći fudbaleri ogromnu podršku svojih navijača u pomenutom meču 13. kola Ligue 1 i sigurno im je ona dala vjetar u leđa.

A i prije nego što je meč počeo, domaći navijači su itekako motivisali svoje miljenike zaista spekatkularnom koreografijom, na svim tribinama Velodromea - jednog od najljepših stadiona na svijetu.

Navijači Marseillea su na ovaj način, u meču sa ljutim rivalom, željeli obilježiti i 120 godina postojanja kluba. Inače, prije same utakmice su se pojavile informacije da su se sve podgrupe navijača Marseillea ujedinile i 200 sati radile na koreografiji koja je sinoć trajala oko pet minuta.

Kako je izgledao Velodrome sinoć oko 21:00h je teško opisati, najbolje je da pogledate:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.