Oglasio se i predsjednik KS BiH

Teletović: Ne morate nas voljeti, ali poštujte ono što radimo

Endin Čaušević

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH, Mirza Teletović, oglasio se nakon velike pobjede bh. košarkašica u Rusiji.

Ženska košarkaška reprezentacija BiH pobijedila je u gostima favorizovanu selekciju Rusije sa 70:69 i tako pobjedom otvorila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Nakon ove pobjede na zvaničnom Facebook profilu oglasio se i Teletović koji je poslao poruku navijačima naše zemlje.

"Čekao sam da svi čestitate našim djevojkama i našem selektoru na večerašnjoj igri i rezultatu protiv moćne Rusije, kako bih i ja rekao nešto!

Ne morate nas voljeti, ali poštujte ono što radimo, jer radimo samo u interesu bh. košarke. I još nešto, dođite na sljedeću domaću utakmicu ovih djevojaka i na taj način pokažite vašu podršku. Ove djevojke su to zasužile.

Hvala vam djevojke za svaki poen večeras. Ponosan sam na vas", poručio je Teletović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.