Foto: Instagram

Katrina Maria otkrila i ko joj je jedan od omiljenih Crvenih đavola

Seksi navijačica Uniteda u tangama poslala poruku klupskoj legendi

O. Lekić

Katrina Maria već odavno važi za "najseksi navijačicu" Manchester Uniteda, a svoje pratioce na Instagramu redovno časti vrućim fotografijama uz obilježja Crvenih đavola.

Sada se, je u svom stilu - oskudno odjevena, "odala počast" jednoj od najvećih legendi Uniteda, Ericu Cantoni.

Pozirala je Katrina Maria u tangama i dresu legendarnog Francuza i između ostalog poručila: "Naš kralj".

Naravno njene fotografije u dresu Cantone su dobile hiljade lajkove i izazvale veliki broj komentara, a ništa manje pažnje nisu izazvale ni one u dresu aktuelnog trenera Uniteda, Ole Gunnara Solskjaera.

Pohvalila je Katrina Maria Solskjaera za posljednju pobjedu Uniteda, a uz jedno od fotografija u dresu legendarnog Norvežanina je pitala svoje pratioce ko su njihovi omiljeni igrači Crvenih đavola, te istakla da je jedan od njoj najdražih ikada Nemanja Vidić kojeg je opisala kao "stijenu u odbrani".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.