Ni njena škakljiva poruka na još škakljivijem mjestu nije pomogla Crvenim đavolima

Šta je Lucy poručila pred derbi?

Ni njena škakljiva poruka na još škakljivijem mjestu nije pomogla Crvenim đavolima

O. Lekić

Veliki engleski derbi Manchester United i Liverpool dugo nisu dočekali na toliko udaljenim pozicijama na tabeli.

Liverpool je jučerašnji okršaj na Old Traffordu dočekao na liderskoj poziciji u Premier ligi, dok je United bio tek 14. Međutim, United je uz sve probleme bio jako blizu da velikom rivalu zada prvi ligaški poraz u novoj sezoni.

Vodio je Manchester United od 36. minute, ali je Liverpool uspio u 85. minuti poravnati i doći do jednog boda preko rezerviste Adama Lallane.

Nije tako Crvenim đavolima pomogla ni atraktivna Lucy Nicholson koja je pred derbi imala posebnu poruku za mrske rivale sa Anfielda.

Lucy je poznata kao velika navijačica Uniteda, pa su njeni profili na društvenim mrežama "pretrpani" postovima o Crvenim đavolima i naravno golišavim fotografijama, zbog kojih je i postala toliko popularna.

Kakve fotografije objavljuje dovoljno govori to da je njen Instagram profil "zaključan", a da ona sama upozorava da je trebaju pratiti samo osobe iznad 18 godina starosti.

Za derbi je tako spremila "škakljivu" poruku ispisanu tik iznad svojih grudi. "Fuck Liverpool" napisala je Lucy, ali se njene želje nisu ispunile jer su Redsi ipak izbjegli poraz na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ti si ta koja si Fuc...k. A I novinari svasta postavljaju... sport a ovdje o Fuc..k
1 7
leal19
Dobra kurvica
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.