Zrinjski remizirao sa Šibenikom

Mladena Žižovića zabrinula dva igrača

Admin Čaušević

Zrinjski je u prijateljskom susretu odigrao 2:2 sa Šibenikom. 

Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu. Hrvatski drugoligaš je imao dva gola prednosti, ali su Plemići preko Ivana Ćurjurića i Semir Pezera uspjela izjednačiti.

Utakmica u Međugorju je bio prvi duel za Mladena Žižovića na klupi Zrinjskog, a ovaj stručnjak je poslije utakmice kazao da su ga zabrinula dvojica igrača.

Na povrede su se požalili defanzivac Dario Rugašević i ofanzivac Staniša Mandić.

"Utakmica je poslužila svrsi jer je ovo poslužilo kao trening da popravimo neke kondicione stvari, a ujedno i popravimo igru. Vidjet ćemo u kakvom stanju su nalaze dva povrijeđena igrača, čini mi se da smo tu zabrinuti", kazao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mandić i Rugašević su su se žaliil na povrede. Više me to zabrinulo nego igra. Dobro je da smo se vratili poslije 0:2 pokazali volju i htjenje i možemo biti zadovoljni odnosom prema igri."

Nakon reprezentativne pauze Zrinjski će gostovati Borcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.