HŠK Zrinjski u posljednjoj minuti izbjegao poraz od hrvatskog drugoligaša

Pripremni meč u Međugorju

HŠK Zrinjski u posljednjoj minuti izbjegao poraz od hrvatskog drugoligaša

A. Čaušević

HŠK Zrinjski je reprezenativnu pauzu iskoristio za mini pripreme u Međugorju gdje su danas Plemići odigratli pripremni meč sa HNK Šibenik.

Utakmica je završena neriješenim rezultatom 2-:2, a popularni Plemići su poraz izbjegli u posljednjoj minuti susreta.

Sve četiri gola viđena su u nastavku. Gosti su vodili pogocima Antunovića iz 48. i 51. minute, da bi za mostarski tim pogađali Čurjurić u 59. te Pezer u 90. minuti. 

Bio je ovo premijerni meč za Mladena Žižovića na klupi Plemića, a zvanični debi perspektivni trener će imati sljedećeg vikenda na gostovanju Borcu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače za Zrinjski su danas igrali Brkić (46' Soldo), Kadušić, Gojković, Barbarić, Rugašević (46' Barišić), Zlomislić (60' Uche), Rustemović (46' Čirjak), Mandić, Čurjurić (60' Šovšić), Tičinović (60' Pezer), Kunić (46' Lendrić).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Perspektivna karna
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi