Nije završio meč s Italijanima

Kako su u Juventusu reagovali na Pjanićevu povredu?

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je bio starter u duelu s Italijom, ali zbog povrede susret nije mogao odigrati do kraja pa ga je u finišu meča zamijenio Mato Jajalo.

Nakon što su u Juventusu saznali za povredu prema izvještajima Sky Sporta ljekarski tim torinskog kluba je odmah kontaktirao kolege iz bh. reprezentacije.

Iz bh. tabora jučer je kratko saopćeno kako Pjanić ima problema s aduktorom te da će propustiti susret s Lihtenštajnom. U Juventusu danas očekuju njegov dolazak u Torino.

Odlični veznjak će u klinici J-Medical obaviti preglede nakon čega će biti poznato više detalja o samo povredi. Nastup u Bergamu protiv Atalante je pod velikim znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U torinskom klubu vlada optimizam i vjeruje se da "desetku" Zmajeva ne očekuje pauza, ali se ništa neće rizikovati, navodi Tuttosport.

Ove sezone Bianconeri su bez Pjanića igrali utakmicu i pol njegovo odustvo je bilo itekako primjetno zbog čega Maurizio Sarri ima razloga za brigu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.