Marcelo je ispoštovao svog saigrača

Modrić u Zagrebu predstavio autobiografiju "Moja igra", a na svečanosti bio samo jedan igrač Reala

Endin Čaušević

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić sinoć je u Zagrebu predstavio autobiografiju "Moja igra".

Modrić je organizovao veliku promociju svoje knjige na kojoj su bile mnoge poznate ličnosti. Iz svijeta fudbala sigurno najviše pažnje su privukli reprezentativci Hrvatske, ali i legendarni igrači Slaven Bilić, Zvonimir Boban i Emilio Butragueno.

Zanimljivo da je jedini od trenutnih igrača Real Madrida na ovoj promociji knjige bio i Marcelo. Brazilcu nije bilo mrsko da dođe iz Madrida u Zagreb i tako pruži podršku svom saigraču iz kraljevskog kluba. Naravno, treba uzeti u obzir da je većina ostalih igrača trenutno na reprezentativnim obavezama.

"Real Madrid je postigao ogromne uspjehe u prethodnih godinama, a Luka Modrić je bio jedan od najzaslužnijih za to. Presretan sam što ga poznajem kao velikug čovjeka i što su naše porodice u prijateljskim odnosima. Čast mi je što sam imao priliku da budem dio ove večeri", rekao je Marcelo.

Brazilac je kasnije objavio i fotografiju na Instagramu s Modrićem i Mateom Kovačićem, te je poručio: "Osjećaj koji ne mogu objasniti. Braćo, volim vas".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.