Europol objavio snimak: Šta je albanska mafija sve ukrala igračima Reala i Atletica?

Uhapšena tri Albanca i jedan Španac

Europol objavio snimak: Šta je albanska mafija sve ukrala igračima Reala i Atletica?

E. Škorić

Trojica Albanaca i jedan Španac uhapšeni su nakon optužbi da su opljačkali igrače Real Madrida i Atletica.

Europol je objavio snimke hpšenja albanske bande koja je djelovala u Španiji, a postali su noćna mora igrača Reala i Atletica, ali i trenera Zinedinea Zidanea.

Bandu predvode trojica albanskih državljana i jedan Španac. Optuženi su za nekoliko pljački, a Europol je objavio snimke njihovog hapšenja.

Krađe su uglavnom počinjene kada su kuće bile prazne. Jedan od zatočenika, voditelj mreže, albanski državljanin s inicijalima MZ, ranije je uhapšen zbog sudjelovanja u nasilnom napadu 2007. godine na kuću biznismena Josea Luisa Morena.

Počinitelji se optužuju za najmanje 20 takvih zločina koji su se dogodili u Asturiji, Castilli i drugim područjima, a među kućama koje su se našle na meti pljaškaša je i kuća Zidanea, Isca i Casemira iz Reala te Atleticovog igrača Thomasa Parteya.

Španske vlasti oduzele su od lopova nakit, luksuzne automobile, hiljade eura i medalje Lige prvaka tokom operacije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi