Selektor Hrvatske zabrinut

Dalić razočaran zbog posjete na stadionu u Puli

Edmir Škorić

Hrvatska je danas pobijedil u Puli Gruziju s 2:1 u prijateljskom susretu, a Zlakto Dalić smatra da je bilo premalo publike.

Hrvatska je u kombinovanom sastavu i nakon preokreta pobijedila Gruziju s 2:1, a Dalića osim poreda Juranovića i Vlašića, brine i - slaba posjećenost utakmici hrvatske reprezentacije.

"Lijepo je završilo s pobjedom. Igrali smo dosta dobro, dali smo šansu svim igračima, žao mi je zbog dvije ozljede, nadam se da će sve biti u redu. Lijepa atmosfera, možda je trebalo biti malo više ljudi na utakmici, no što je tu je. Vlašić je dobio udarac u nogu, nije izgleda ništa opasno. Juranović ima malu bol u mišiću. To je tako, teren je klizav i nema puno kontrole", rekao je Dalić.

Koga Dalić želi na Euru?

"Nemam želja, mi ako hoćemo nešto napraviti, moramo pobjeđivati, nema kalkuliranja, tko god da dođe, mi moramo pobijediti."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.