Derbi starih rivala u subotu

Poznato koliko navijača FK Sarajevo stiže na stadion Rođeni

A. Čaušević

Stadion Rođeni će biti poprište jednog od dva sarajevsko-hercegovačka okršaja u 17. kolu Premijer lige BiH. 

Nakon što je okončana reprezentativna pauza premijerligaši će na terene u subotu, a u centru pažnje će biti duel FK Velež - FK Sarajevo.

Početak susreta zakazan je za 13 sati, a sa tribine rezervisane za gostujuće navijače utakmicu će posmatrati 200 pristalica Bordo tima.

Naime, toliko iznosi maksimalni kapacitet za gostujuću tribinu, a navijači FK Sarajevo će svoje ulaznice plaćati po cijeni od 4 KM. Prodaju ulaznica za navijače koji dolaze organizovano na sebe je preuzeo sarajevski klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, navijači Sarajeva će moći kupiti ulaznice i za ostale tribine, ali u privatnom aranžmanu. Ulaznice su u prodaji od jučer, a na dan utakmice prodavat će se isključio na stadionu Rođeni.

U prvom dijelu sezone na stadionu Asim Ferhatović Hase uspješniji su bili domaći. Izabranici Husrefa Musemića su slavili poslije preokreta sa 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.