43

Komentari (43)

rodjak
ma treba respektovati i Zelju i Sarajevo,to su nasa dva velika BH kuba i koji imaju veliku tradiciju(uz Celik,Slobodu i Borac).Treba imati solidan odnos sa svima ,a naravno nek na terenu "gori",pa ko bude bolji uz posteno sudjenje nek nosi bodove. Horde bujrum ,a za bodove vam ne garantujem da c te uzeti ;)
Kupi_Lee
Treba odvojiti i lijevi sektor Zapada za navijače FK Sarajevo.
ForzaLikCE
treba napraviti posebnu tribinu za navijace fk sarajevo, sa kapacitetom najmanje 1,500. Tribina ce biti bordo bijela i niko osim HZ nece moci uci na tu tribinu!
VelezMostar
Naši prijatelji iz Sarajeva su uvijek dobrodošli!!! Bujrum u klub navijača na zagrijavanje pa da skupa idemo na tribine, navijamo i slavimo... a neka pobjedi ko pobjedi... Sarajevo je jedini klub od kojeg mi nije žao izgubiti! sretnooo i jedni i drugiiii !!!
Rus
Ti nisi navijaci. Ti si zeton.
VelezMostar
Trebam li da razbijam glave drugim navijačima da bi me vi voljeli
Manijak87
Sve je to u redu, nadam se dobroj utakmici. Samo, kvazi-novinaru, zar nije Stadion RodjeniH*?
VelezMostar
Dobro je napisao. To je stadion Rođeni a ne rođenih, nismo u bolnici
nijepoznat
Samo jako protiv FK Vrapcica vjeciti federalci
VelezMostar
Srce bi me prekinulo da te nisam vidio u komentarima... jbg za blente je i srijeda neradni dan hehehe
nijepoznat
ZA NEKE CITAV ZIVOT
VelezMostar
Za tebe je i ovaj i idući život. Prvi si u komentarima na svakom članku blento blentavi. Ni sline ne znaš obrisat a ne nešto pametnije uraditi. Šta god uradiš bude malo a glupo.
nijepoznat
pitaj mamu sta sve znam
VelezMostar
Pitao sam, bila ti doktorica na zadnjem sistematskom, kaže čuna ti ko smoki šta imaš reci blento slinavi aaaaaaa
nijepoznat
za mamu ti dovoljan nije se zalila ni seka ti
VelezMostar
Seka je medicinska sestra isto kaže, smoki od 2cm ... sa čim ga ti gledaš pa je velik? Sa mikroskopom, ? hhahahahahahahaha
nijepoznat
NJOJ DOVOLJNO ZA VRHUNCA
VelezMostar
Ne može biti kad ti cuna ne moze ni klitoris dirnuti a ne uci unutra ... kako mozes rec da si je'o kad nemas sa cimmmmm ?????????
nijepoznat
uglavnom mama ti se nije zalila
VelezMostar
Nije jer je nisi ****o, a nisi mogao ni sestru jer je nemam... dakle ti se ****š sa imaginarnim nepostojećim ljudima... ccc znaš kad je Čombe rekao- jeb'o sam jednom, al na javi HAHAHAHAHAH
nijepoznat
mami ti je uso pa kako god
VelezMostar
Imaginarno ****nje je najslađe jel tako nepoznati HAHAHAH
nijepoznat
pozddravi mamu
VelezMostar
i ti svoju., joj je moj ušao do grla samo joj je smrdila pica
nijepoznat
uvijek oni koji se hvala previse bude samo prazna prica
VelezMostar
Pa ti ovdje mastas da guziss ahahaha, dakle prazna prica
balunv
Bravo trebaju navijači sarađivati.Bodovi neka ostanu u Mostaru
bugx
jebalo vas Sarajevo i lizanje sa njima....
pjanke_1
Sta je blento sto ti smeta saradnja i ljubav klubova jesi li sta ti je?
DeleteTheElite
Lizanje sto ce navijaci Sarajeva u svojim obiljezjima moci kupiti normalno kartu i doci na bilo koju tribinu. Prosvjetli nas kako trebamo uzeti cigle i razbijati im glave glupane jedan
blacky
Crkni smradu od ljubomore
pjanke_1
Idi bugx zguzi sta opusti se ba
Dena33
Dobro nam dosli prijatelji iz Fk Sarajevo. Bujrum na bilo koju tribinu, ne samo na gostujucu. Kao i uvijek dosad. Vi zasluzujete postovanje jer ste jedini od klubova sa bh predznakom koji razumije i postuje ono kroz sta smo mi prosli od 92.pa na ovamo.....
velez mo
BUJRUM NA KOJU GOD TRIBINU,ZA SARAJEVO JE GLUPOST POSTAVLJATI NEKI LIMIT OD 200 MJESTA
GospodinIzSarajeva
Ja cu na tribinu gdje su navijaci veleza,da se ne guram sa hordama bezveze,hvala vam na gostoprimstvu,mislim da smo i mi bili dobri domacini..
velez mo
gospodin iz sarajeva,BUJRUM BRATE SA SALOM SARAJEVA SA NAMA NA TRIBINU,OSJECAJ SE ISTO KO NA KOSEVU,A NA GRBAVICI PREMA NEKIM NAJAVAMA OCEKUJE NAS LINC,KAZU GORE CETE PROCI NEGO ULTRASI
Rus
Pa ne mogu reci da niste zasluzili dobar degenek zbog onog primitivizma u Hrasnici. Al ne boj se niko vas nece dotaknuti jer kao prvo mi ne mrzimo Velez, cak na protiv. Vjerujem da ce 90% zeljovaca reci da od ostalih klubova najvise simpatisu Velez. A to sto vas kitari loze protiv nas I to razumijem. Sta ce kad su malobrojni.
VelezMostar
Prvo u hrasnici navijači Veleža su već bili na tribinama a ti sa palicama nisu iz mostara nisu član red army. Drugo, i vas je zrinja huškao na Velež a mi nemamo prebrema sa prijateljima iz Sarajeva niti cemo ikada imati, jer namomao razloga ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.