Sarajevo deklasiralo Olimpik u prijateljskom meču
Foto: FK Sarajevo

'Petica' u mreži Olimpika

Sarajevo deklasiralo Olimpik u prijateljskom meču

Fudbaleri Sarajeva danas su u svom Trening centru u Butmiru odigrali prijateljsku utakmicu protiv Olimpika.

Reprezentativnu pauzu aktuelni prvaci BiH iskoristili su kako bi se što bolje spremili da ono što ih čeka do kraja polusezone, a u duelu s Olimpikom pokazali su se kao znatno kvalitetniji i na kraju su slavili s 5:0.

Do prednosti bordo tim je došao već u drugoj minuti susreta golom kojiu je postigao Geodon Guzina, a do odlaska na odmor mreža Olimpika se zatresla još jednom. Na 2:0 je povisio Benjamin Tatar.

I u nastavku utakmice je Sarajevo dominiralo, pa tako već u 60. minuti postiže i treći gol preko Miljana Škrbića, nakon čega je već u sljedećem napadu isti igrač zabio za 4:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Konačnih 5:0 je šest minuta prije kraja postavio Alen Mustafić.

Sarajevo narednu utakmicu igra u subotu 23. novembra, kada u sklopu 17. kola Premijer lige BiH gostuje Veležu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Disha
Cim ne kupe sudiju najebu.
5 3
Mostar
Niko se nije naigrao u stadium rodjeni (vrapcici)... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi