Nezadovoljni veznjak Juventusa

Emre Can: Moram razmisliti preko zime, situacija se mora promijeniti

Emre Can je žarko želio u Juventus, a želja mu se prošlog ljeta ostvarila. Sačekao je da mu istekne ugovor sa Liverpoolom i kao slobodan igrač stigao na Allianz stadion.

Čini se, međutim, da je napravio veliku grešku.

Njemački reprezentativac jedva da igra u Juventusu, a već je nekoliko puta javno govorio kako nije zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazi.

Počelo se već špekulisati da bi u januaru mogao napustiti Juventus, a sada je ponovo govorio o svojoj situaciji i budućnosti.

Iako ga je Maurizio Sarri "zamrznuo" u Juventusu, to se za sada nije odrazilo na njegovu reprezentativnu karijeru, pa je sinoć pomogao svojoj Njemačkoj u razbijanju Sj. Irske od 6:1.

"Još uvijek sam igrač Juventusa", izjavio je Can nakon sinoćnje utakmice, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očigledno je da nisam zadovoljan svojoj situacijom, ali držim nogu na gasu i dajem 100% od sebe na svakom treningu... Pokušavam promijeniti svoju situaciju, nijedan igrač nije sretan kada ne igra".

"To je moja trenutna situacija u Torinu i morat ću tokom zime razmisliti o tome šta je najpametnije... Sigurno je da se vidim u Torinu, ali situacija se mora promijeniti", poručio je Emre Can.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.