Musemić je u trenutku objave ovog članka sa prvotimcima FK Sarajevo na dobrotvornoj večeri za djecu oboljelu od raka

Demantovane glasine

Jasna poruka iz FK Sarajevo: Bilo kakvi navodi o smjeni trenera nisu tačni

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva ovog vikenda gostuju kod ekipe Veleža u derbiju 17. kola Premijer lige BiH.

 A, kao grom iz vedra nema društvenim mrežama procurila je informacija o navodnoj smjeni šefa struke aktuelnog prvaka Husrefa Musemića.

Tim povodom kontaktirali smo FK Sarajevo iz kojeg su ovakve navode u momentima kada se ekipa priprema za finiš prvog dijela sezone oštro odbacili.

"U ovom trenutku klub se priprema za predstojeću utakmicu Premijer lige BiH protiv Veleža, te bilo kakvi kavodi o smjeni trenera nisu tačni", poručili su iz FK Sarajevo za SportSport.ba.

Podsjećamo, utakmica između Veleža i Sarajeva igra se u subotu od 13 sati na stadionu "Rođeni". Sarajevo je nakon 16 odigranih kola na drugom mjestu sa 32 boda koliko ima i prvoplasirani Željezničar. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.