Bez CR-a sutra

Sarri govorio o Ronaldu i Pjaniću, jedan je na kraju otpao

Edmir Škorić

Završena je reprezentativna pauza, vraćamo se klupskom nogometu, ali ne i Cristiano Ronaldo.

Iako je igrao u mečevima protiv Litvanije i Luksemburga za Portugal, Ronaldo će odmarati u narednim mečevima Juventusa.

Naravno, opet je novinare zanimalo zbog čega je Sarri ranije Ronada izveo u meču protiv Milana prije reprezentativne pauze. Taj potez izazvao je dosta reakcija, smatraju mnogi da je došlo do zahlađenja odnosa na relaciji Sarri - Ronaldo.

"Između mene i njega ne postoji ništa negativno. Te stvari se događaju i one su normalne", rekao je Sarri.

Ronaldo će propustiti sutrašnji meč u Seriji A, ali trebao bi da bude spreman za okršaj u Ligi prvaka protiv Atletica.

Kakve je igrače Sarri zatekao po dolasku s reprezentativnih okupljanja?

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Još uvijek ih nisam sve ni vidio. Cuadrado se vratio jučer, čak i malo podmukao. Ukratko, našao sam ih onakvima kakve ih nađete kad se vrate iz reprezentacije, svi puni sitnih problema i malih tegoba. Danilo se nije trebao izlagati naporima jer je imao razdoblje u kojem nije igrao, jer je povrijeđen, Ramsey nije igrao utakmicu prije, ali prvu je još u Ligi prvaka, pa su se počeli osjećati dobro. Bez sumnje se pravi problem odnosi na Alexa Sandra, čak i ako je ono što je izašlo manje ozbiljno od glasina koje su došle iz brazilske reprezentacije. Srećom, pregledi su ustanovili da je s Pjanićem sve u redu i on bi trebao da bude dostupan u ovoj utakmici".

Juve sutra od 15 sati gostuje u Bergamu, a trenutno je nakon 12 kola lider Serije A s 32 boda, dok Inter ima bod manje. Atalanta ima čak deset bodova manje od Juventusa i tek je na petom mjestu Serije A.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.